#  
Logo Handels- og ingeniørfirmabannerpic02
  Forside Om SE Produkter Referencer   Job/stillinger Kontakt  
pic_leftmidt #
pic_leftbottom pic_darkgrey pic_banner
   
Historie
Visioner
Organisation
Find Vej
Kontakt
   
   
   

S.E. Hovedgaard
Frydsvej 8
8732 Hovedgaard
Tlf. +45-75 66 12 11
Fax. +45-75 66 20 55
Email: info@sehvg.dk

40 års erfaring/Know-how  

S.E. Hovedgaard er et dansk handels- og ingeniørfirma specialiseret i salg og distribution af vedligeholdelsesfrie væg og loftpaneler og systemer i glasfiber til industrien.

S.E. Hovedgaard er med sine 40 års erfaring en stærk og solid samarbejdspartner for idé, rådgivning og projektstyring ved både nybyggeri og renovering.

Det hele begyndte » Til Top 

S.E. Hovedgaard's historie går tilbage til 1962, da S.E. Jørgensen etablerede sig i Horsens med salg af hårde hvidevare.

I 1964 flyttede S.E. Jørgensen til egne større lokaler i Hovedgaard, efter firmaet startede med salg af køle- og fryseudstyr til fødevarebutikker, samt butiksmontering med speciale indenfor slagter- og osteforretninger.

Op gennem 70'erne indgik firmaet i større leverancer af køle- og fryserum til slagterier og fiskeindustrien.

Den tilførte erfaring blev løbende udviklet og resulterede i 1978 til, at eksport markedet i større stil blev indtaget. Firmaets store leverancer til supermarkeder og kølehuse i Nordafrika og mellemøsten medførte, at en international profil blev skabt.

Strukturændring indenfor butikssektoren, samt de erfaringer der var høstet indenfor større projekter på eksportmarkedet resulterede i, at firmaet udelukkende satsede på industrien.

 
Nyt top produkt - Glasbord®  » Til Top 
I 1996 blev firmaets profil væsentligt forstærket ved, at få overdraget ene distribution for Kemlite Glasbord® væg- og loftbeklædning for Norden og De Baltiske Lande.
   
 
Kundekredsen  » Til Top 
S.E. Hovedgaard har igennem de efterfølgende år opbygget en betydelig kundekreds indenfor entreprenører, montagefirmaer og flere indenfor bygningsindustrien og fødevare- og levnedsmiddelindustrien.
   
 
Firmaet i dag  » Til Top 

S.E. Hovedgaard har derved gennem de sidste 40 år opbygget en betydelig Know-How indenfor fryse- og køleindustrien, såsom Produktions Flow, Produktudvikling af paneler for Køle-Frysehuse, Skillevægge, samt Produktionsbygninger fra et stort udvalg af udførte projekter indenfor Fødevare- og Levnedsmiddelindustrien.

S.E. Hovedgaard består i dag af et højt teknisk kvalificeret personale, som står til rådighed for vore kunder med idéer, løsninger og dokumentationer.

S.E. Hovedgaard har i dag et unikt lagerprogram af ekstrem stærke og vedligeholdelsesvenlige produkter, samt systemer for beklædning til vægge og lofter. Glasbord® eller stål paneler med kerne af PU-skum, Rockwool, krydsfinér, gips, samt lamelplader. Truckværn "Kerbs" i mange størrelser, samt et bredt program i døre og porte. Alle vore produkter er velegnede til fødevare- og levnedsmiddelindustrien, laboratorier, hospitaler, storkøkkener, svømmehaller, vaskehaler o.lign.

S.E. Hovedgaard er absolut i front med løsninger og løbende udvikling til de stigenden veterinære krav til rengøring, vedligeholdelse, miljø, som kræves indenfor fødevare- og levnedsmiddelindustrien.

   
 

©2010 S.E. Hovedgaard. Alle rettigheder forbeholdes